Maandpuzzel Maart & April 2023

Deze maand is de maandpuzzel een kleine quiz! Weet jij de antwoorden op onderstaande 5 vragen? Geef je antwoorden door in het formulier en maak kans op 1 van de 5 Route.nl Fietsvakantieboekjes t.w.v. € 19,95.

Welke Kleur heeft de huid van de ijsbeer?

 1. Zwart
 2. Wit
 3. Grijs

Welke smaak proef je met de voorkant van de tong?

 1. Zuur
 2. Bitter
 3. Zoet

Welke sport wordt ook wel de “moeder der sporten” genoemd?

 1. Turnen
 2. Atletiek
 3. Korfbal

Welke stad in Holland kreeg als eerste stadsrechten?

 1. Amsterdam
 2. Dordrecht
 3. Den Haag

Wat wordt bedoeld met een sleurhut?

 1. Trailer
 2. Boedelbak
 3. Caravan

Welk automerk heeft als slogan “Wir leben Autos”?

 1. Opel
 2. Mercedes
 3. Audi

Je kan je antwoorden doorgeven via het formulier, je hoeft alleen de eerste letter van het antwoord door te geven (bijvoorbeeld BACAA).

Laat je gegevens achter!

Weet je het juiste antwoord op onze maandpuzzel? Vul hieronder het juiste antwoord in en laat je gegevens achter om direct kans te maken op de fantastische maandprijs!

De winnaar ontvangt per e-mail een bericht.
Door je antwoord te versturen, geef je toestemming dat Puzzelprijzen jou e-mails mag sturen met interessante aanbiedingen.

Het route.nl fietsvakantieboek is hét boek voor jou! In dit boek vind je talloze fietsroutes om jouw volgende vakantie onvergetelijk te maken. We nemen je mee langs de mooiste plaatsen en wegen in Nederland, België en Duitsland. Of je nu een beginner of een ervaren fietser bent, in dit boek vind je routes op elk niveau. Bovendien hebben we acht meerdaagse fietsroutes voor je uitgestippeld, zodat je comfortabel van overnachtingslocatie naar de volgende kunt fietsen.

Laat je inspireren door de prachtige foto's en tips van onze experts en plan je volgende fietsvakantie met behulp van dit boek. Of je nu een weekendje weg wilt, je fiets meeneemt op vakantie of een echte avontuurlijke fietsvakantie wilt gaan maken, met het route.nl fietsvakantieboek ben je helemaal klaar voor je volgende fietsvakantie.

Het boek bevat:

 • 150 Fietsroutes
 • 8 meerdaagse fietsvakantieroutes
 • Overzicht van alle fietsknooppunten in Nederland, Belgisch-Limburg en West-Vlaanderen
 • Routes ook in de Routiq app te openen met QR 

Route.nl

De fietsroutes  van Route.nl bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in NederlandBelgiëDuitsland en Denemarken. De routes wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturele steden. Stap af bij de mooiste fietscafésgezelligste hotelsbeste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Veel wandel- en fietsplezier!